školski program

Putovanja - tekst


POKLONIČKO PUTOVANJE - EGINA


Pokloničko putovanje / Egina, Sv. Nektarije Eginski

09.05.2018. - 14.05.2018.

 1.dan - Beograd

Polazak iz Beograda u 19:00 h . Lagana noćna vožnja i usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan - Solun

Dolazak u jutarnjim časovima  na molitvu i poklonjenje Časnom Krstu u Svetogorskom manastiru sv. Anastasije i poklonjenje njenim moštima i sv. Teoni i sv. Andreju Prvozvanom. Poseta manastiru sv.Jovana Bogoslova u kome je grob sv.Pajsija Svetogorca i pokloniti se moštima sv.Arsenija Kapadokijskog. Odlazak u Solun, obilazak Srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku, poklonjenje moštima sv. Dimitrija Solunskog. Panoramsko razgledanje grada i smeštaj u hotel.Noćenje.

3. dan - Solun / Atina

Doručak.Odlazak za Atinu. Poseta manastiru sv. Dionisia Olimpskog. Obilazak izvora sv. Petke Trnove na Tempima. U popodnevnim satima dolazak u centar Atine i smeštaj u hotel. Slobodno vreme i noćenje.

4. dan - Atina / Egina

Doručak. Odlazak kod starca arhimandrita Nektarija Vitalisa u Kamarizu na molitve za zdravlje i duhovne pouke. Sveti Nektarije javio se starcu Nektariju Vitalisu 1980. godine i iscelio ga od raka pluća.(pominje se u Akatistu ovaj događaj). Plovidba trajektom 1,5 čas na Eginu. Poseta manastiru sv.Nektarija. Odlazak u Agia Marinu i noćenje.

5. dan - Egina

Odlazak u jutarnjim časovima u manastir sv. Nektarija na svetu liturgiju. Odlazak trajektom sa ostrva u luku Pirej i polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju.

6. dan - Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
09.05.2018.6 DANA199 evraCena  aranžmana je izražena u eur po osobi, plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne  banke na dan uplate.

Opisi hotela

Hotel Telioni 3* www.telioni.gr Nalazi se u centru Soluna. Ima 85 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tuš/wc, tv, besplatan wf, telefon.

Hotel Marina 3* - www.marina.com.gr  Nalazi se u centru Atine. Ima 81 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tuš/wc, tv, besplatan wf, telefon,fen, klima uredjaj, sef,mini frižider.

Hotel Isidora 3* - www.isidorahotel.gr Nalazi se u središtu mesta Agia Marina na ostrvu Egina. Ima 25 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tuš/wc, tv, besplatan wf,  klima uredjaj, ,mini frižider.

Aranžman obuhvata

 • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni,klima,audio/video oprema) na navedenim relacijama
 • smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom  ( kontinentalni švedski sto) prema programu putovanja u hotelima
 • sa 3*  ½, ½ + 1 standardnim  sobama
 • razgledanja i obilaske po programu
 • troškove organizacije i vođstva puta
 • usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

Aranžman ne obuhvata

 • putno osiguranje u iznosu od 1 € po osobi/ dnevno Suma osiguranja 35.000€
 • individualni troškovi
 • doplata za 1/1 iznosi 70 eur

Način plaćanja

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak deset dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak na tri mesečne rate čekovima građana bez uvećanja
 • Platne ( visa, maesto, master, dina) i kreditnim karticama Bance Intese na rate bez uvećanja
 • Uplatom na tekući račun firme na osnovu izdatog predračuna
Kalkulacija je rađena za najmanje 35 putnika.

Usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo Vas da Opšte uslove putovanja pažljivo pročitate.

pretraga aranžmana
tip aranžmana
destinacija
lokacija
smestaj