školski program

Putovanja - tekst


MADRID


MADRID

Madrid, prestonica Španije, velegrad od oko 5 miliona stanovnika, središte je  kulturnog i umetničkog života države. Kao i svaku metropolu, vredi ga upoznati kroz najpoznatije građevine i spomenike, ali i kroz ona manje poznata mesta: gradske četvrti, uličice, trgove, raznolike dućane i naravno, restorane. Madrid u svojoj neposrednoj blizini ima dve izuetne kulturne atrakcije, drevnu prestonicu Toledo i monumentalni El Escorial.

 

Polazak:     06.05.2017.                                                                                       Individualni polasci  

Povratak:   11.05.2017.                                                                                        6 dana/5 nocenja                                         

 1. dan                                                         BEOGRAD – RIM - MADRID

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta za Rim AZ 591 u 12:05. Sletanje u 13:40 i nastavak za Madrid letom

AZ 060 u 14:30. Sletanje u Madrid u 17:05. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2.– 5. dan                                                                 MADRID 

Boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja s doručkom, uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta (Plaza Mayor, teatro Real, crkva Sv.Nikolasa, tvrdjava San Pedro el Viejo...).

6. dan                                                      MADRID – RIM - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na let za Rim AZ 061 u 11:25. Sletanje u 13:55 i nastavak za Beograd letom AZ 594 u 15:20. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla  u 16:55h.

Cena aranzmana po osobi

u ½ sobi : 

MAJ 

PRINCIPE  PIO ***

 

   299 EUR

CLARIGDE ****

   345 EUR 

REGENTE ***

 

   365 EUR 

SENATOR GRAN VIA 70 ****

 

   379 EUR
06.05.2017.6 DANA299 evraCena uključuje: avio prevoz, transfere aerodrom-hotel-aerodrom, 5 noćenja s doručkom (na bazi samoposluzivanja) u izabranom hotelu organizaciju i realizaciju putovanja 

Cena ne uključuje: aerodromske takse (cca 130 € i promenljiva su kategorija), putno osiguranje, fakultativne izlete, city tax i ostale ne pomenute usluge. 

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.

Hoteli u ponudi :

Hotel PRINCIPE PIO ***  www.hotelprincipepio.com

 Nalazi se u neposrednoj blizini Kraljevske palate i Plaza Espana. Sobe su komforne, klimatizovane, sa predivnim pogledom na palatu i bašte Sabatini. Kratkom šetnjom od hotela se stize do ulice Gran Via, trgova Plaze Mayor ili Puerta del Sol.

Hotel REGENTE *** www.hotelregente.com

Hotel se nalazi u samom srcu španske prestonice, tik uz Gran Via ulicu i u neposrednoj blizini trgova Puerto de Sol i Plaze Mayor. Svih 154 soba su nedavno renovirane, modernog dizajna i opremljene su sa satelitskom TV, Wi-Fi konekcijom, sefom, klimom, centralnim grejanjem. U sastavu kupatila je i fen za kosu 

Hotel CLARIDGE ****  www.hotelclaridge.com

Potpuno renovirani hotel se nalazi na Trgi Plaza Conde de Casal, u blizini parka Retiro i muzeja Prado. Do strogog centra Madrida (trg Puerto del Sol) se stiže laganom šetnjom ili vožnjom dve stanice metroa.  Sve sobe su, takodje renovirane i proširene, sa kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV, besplatnim Wi-Fi konekcijom, minibarom, sefom.

Hotel SENATOR GRAN VIA 70 SPA **** www.senatorgranvia70spa.com

Ovaj popularni hotel se nalazi na samoj Gran Via ulici i na 100m od Plaze Madrid. Pored savršene lokacije i kvaliteta, karakteriše ga i činjenica da se u samoj zgradi hotela nalazi i pozorište čuveno po “stand-up” komedijama. Spa centar je dodatni servis objekta sa posebnim uslovima za goste hotela: poseban doživljaj čini kupka u hidromasažnim kadama koje se nalaze na vrhu zgrade sa koje se pruža veličanstven pogled na grad. Sve sobe su klimatizovane i opremljene sa SAT LCD TV-om, mini linijom sa CD-om,fre Wi-Fi konekcijom, sefom, minibarom (besplatna bezalkoholna pića), badenmantilom i foteljom sa masažerom.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  228669, od 25.01.2016., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku

pretraga aranžmana
tip aranžmana
destinacija
lokacija
smestaj