Prevoz autobusom
Prevoz avionom
Prevoz brodom
Prevoz vozom
Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8401155
Broj pregledanih stranica: 34330220
Broj korisnika trenutno na sajtu: 2

skype:
 koronasmed

korona.tours

prevoz avionom

NAJNOVIJE VESTI:

Posni obroci na JU letovima od 01.08.2015.

Air Serbia je proširila ponudu specijalnih obroka na svojim letovima od 01.avgusta 2015. sa tri različita posna obroka: srpski pravoslavni posni obrok pripremljen na vodi, srpski pravoslavni posni obrok pripremljen na ulju i srpski pravoslavni posni obrok koji sadrži ribu.

Kako kod srpskih pravoslavnih vernika postoje dva duža perioda posta u toku godine, dva kraća perioda, kao i post svake srede i petka tokom cele godine, avio kompanija je uključila u ponudu i posne obroke. Obroci se pripremaju  od kuvanog povrća, odnosno ribe,  na vodi ili ulju i time su u potpunosti  prilagodjeni  pravoslavnim vernicima u periodu posta.
Navedeni obroci u avionu su besplatni i potrebno ih je najaviti 24 sata pre putovanja.

Wizz Air - prioriti bording i dodatni prtljag

Nova usluga dostupna kod low cost kompanije Wizz Air – kupite prioritetno ukrcavanje i dobijate mogućnost da unesete još jedan komad ručnog prtljaga.

Ako ne volite da čekate u redu prioritetno ukrcavanje za vas je rešenje. Ne samo da ćete brzo ući u avion, možete pored ručnog prtljaga ( mala besplata ili velika kabinska torba) uneti još jedan komad. Dodatni komad može biti prtljag ili laptop važno je da ne premašuje sledeće dimenzije 40x30x18cm.

Wizz Air prioriti bording kupite prilikom rezervacije avio karte,prednosti su:

- Ako se do aviona ide peške, bićete prvi pozvani da prodjete kroz vrata za ukrcavanje
– Ukoliko se do aviona ide autobusom, biće vam odredjen prostor u prednjem delu autobusa. Vrata se otvraraju prva i na taj način bićete medju prvima koji ulaze u avion
– Dodatni komad prtljaga do 40x30x18 cm

Wizz Air iz Srbije ima direktne letove iz Beograda i Niša.
Iz Beograda avio kompanija ima letove za: Pariz, Geteborg, Ajdhoven, Bazel, Dortmund, Larnaku, London, Malme, Memingen, Stokholm.

Jeftini letovi iz Niša za Malme i Bazel. Cene avio karte Wizz Air pogledajte na stranici Wizz Air avionske karte Srbija.

Još jedan razlog da vaš izbor bude Wizz Air! Avio karte možete kupiti u kešu u našoj poslovnici ili preko računa kao fizičko ili pravno lice.

pretraga aranžmana
tip aranžmana
destinacija
lokacija
smestaj