Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8453761
Broj pregledanih stranica: 34504565
Broj korisnika trenutno na sajtu: 4

skype:
 koronasmed

korona.tours

prevoz autobusom

PRODAJA KARATA ZA SVE DESTINACIJE


VRŠIMO REZERVACIJU I PRODAJU AVIO KARATA ZA SVE DESTINACIJE I KOD VEĆINE SVETSKIH AVIO PREVOZNIKA PO NAJPRISTUPAČNIJIM CENAMA.

KARTE SE MOGU NARUČITI I POSLATI ELEKTRONSKIM PUTEM TAKO DA NE MORATE DOLAZITI U AGENCIJU. ZA UPLATU DOĐITE LIČNO ILI PREKO TEKUĆEG RAČUNA.

Wizz Air avio karte možete kupiti u KORONA SMD TOURS-u bilo da putovanje započinje u Beogradu, Nišu, Temišvaru, Budimpešti ili iz nekog drugog grada.

Letite sa Ryanair avio kompanijom iz Srbije - Niša

Besplatno čekiranje za sve kupceRASPORED LETENJA PO KOMPANIJAMA I DESTINACIJAMA MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM SAJTU KORISTEĆI BANER AERODROMA ,,NIKOLA TESLA''.
ZAVISNO OD PREVOZNIKA, DESTINACIJE I VREMENA REZERVACIJE


PROVERITE VAŠU REZERVACIJU SAMI! Ako ste rezervisali i platili kartu možete proveriti Vašu rezervaciju na web sajtu Checkmytrip. Potrebno je da sa vaše karte pročitate broj rezervacije i da na obrascu koji će se pojaviti na pomenutom sajtu unesete taj broj i vaše prezime. 1. Pročitajte broj vaše rezervacije sa karte. Polje u kome je šifra se naziva PNR Code. To je uvek šifra dužine 6 znakova i brojeva. 2. U vašem pretraživaču unesite URL: www.checkmytrip.com i kada se pojavi obrazac unesite u odgovarajuća polja broj rezervacije i Vaše prezime. 3. Kliknite na dugme Enter i dobićete detaljne informacije o vašem letu kao i niz informacija o gradu u koji putujete. Ako ste rezervisali hotel ili rent-a-car dobićete informacije o statusu tih rezervacija. 

SVE INFORMACIJE O CENAMA MOŽETE DOBITI U AGENCIJI.

pretraga aranžmana
tip aranžmana
destinacija
lokacija
smestaj