Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8301345
Broj pregledanih stranica: 34017760
Broj korisnika trenutno na sajtu: 2

skype:
 koronasmed

korona.tours

 Villa Poseidon se nalazi na izuzetnoj lokaciji – na samoj plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža crnogorskog primorja. Plaža Jaz pripada budvanskoj opštini i 4,5km je udaljena od centra Budve (Starog Grada). Villa Poseidon je smještena na istočnom dijelu plaže, ispod brda i čini izolovanu i mirnu cjelinu. Lokacija Ville Poseidon je takva da je čini odličnim izborom za miran porodični odmor uz uživanje na našoj plaži i moru, a i za obilazak drugih plaža i atrakcija Crne Gore.
  Villa Poseidon funkcioniše kao porodični hotel. U svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne sobe i dvosobne apartmane (sastoje se iz dvije odvojene sobe). Objekat je kategorisan sa tri zvjedice. Svakodnevno čišćenje soba i mijenjanje peškira i posteljine dio su servisa. Villa Poseidon ima sopstveno izvorište vode, koje obezbjeđuje vodu u izobilju 24h dnevno.
  Našim gostima nudimo aranžmane smještaja na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona (doručak i večera, ili doručak i ručak) i punog pansiona (doručak, ručak i večera) - u zavisnosti od želje gostiju. Pansionski doručak i večera organizovani su na principu bogatog švedskog stola, dok za pansionski ručak gosti biraju neko od jela koje je u ponudi tog dana.
  Villa Poseidon posjeduje sopstveni parking koji se čuva 24 sata na dan i namijenjen je isključivo gostima ville. Parking mjesto na našem parkingu je uključeno u cijenu smještaja, kao i propusnica za besplatan ulazak kolima u Jaz. Za goste koji dolaze avionom ili autobusom, u cijenu smještaja je uključen transfer Aerodrom Tivat – Villa Poseidon – Aerodrum Tivat, kao i transfer Autobuska stanica Budva – Villa Poseidon – Autobuska stanica Budva. Terasa restorana je pokrivena signalom bežičnog interneta koji se može koristiti bez posebne nadoknade.

Termin Tip sobe Usluga Broj noćenja Cena po osobi Cena po studiu / APP-nu

Napomene

* CENE SU DATE U EURIMA PO DANU ZA JEDNU OSOBU ZA POLUPANSION

Tip

smeš 

25.04.

-01.06.

01.06-10.06

20.09-20.10

10.06-20.06

10.09-20.09

20.06-01.07

01.09-10.09

01.07-10.07

25.08-01.09

10.07.-25.08.
Sob-1/2    29 €        37 €        41 €        49 €       54 €        63 €
Sob-1/3    27 €        33 €        36 €        42 €       45 €        52 €
Sob-1/4    27 €        31 €        36 €        40 €       43 €        49 €
Sob-1/5    27 €        30 €        33 €        38 €       41 €        45 €

Dvosobni

apartman 

   27 €        31 €        36 €        42 €       45 €        52 €
 

 

 

 

 

* Cijene su date na bazi polupansiona, po osobi, na dan. Polupansion podrazumjeva doručak i večeru, ili doručak i ručak - u zavisnosti od želje gostiju. Pansionski doručak i večera organizovani su na principu švedskog stola, dok za pansionski ručak gosti biraju neko od jela koje je u ponudi tog dana. 

POLUPANSION podrazumjeva doručak i večeru, ili doručak i ručak - u zavisnosti od želje gostiju. Pansionski doručak i večera organizovani su na principu švedskog stola, dok za pansionski ručak gosti biraju neko od jela koja su u ponudi tog dana.

NOĆENJE SA DORUČKOM je za 7,00 € po osobi na dan jeftinije u odnosu na polupansion.
PUN PANSION (doručak, ručak i večera) je za 8,00 € po osobi na dan skuplji u odnosu na polupansion. 

* U navedene cijene je takođe uključeno: mjesto i suncobran na našoj plaži ispred vile, parking mjesto sa čuvarem na našem parkingu, propusnica za besplatan ulazak kolima u Jaz, transfer Aerodrum Tivat - Villa Poseidon - Aerodrum Tivat (ukoliko dolazite avionom). 

* Vila raspolaže prostranim sobama koje su klimatizovane, sa kupatilom, frižiderom, TV-om i terasom sa pogledom na more.

* Apartmani su dvosobni i sastoje se od jedne dvokrevetne i jedne trokrevetne sobe. Sobe su potpuno odvojene (iz hodnika se ulazi u sobe). Svi su apartmani klimatizovani, sa svojim kupatilom, frižiderom i TV-om. Nalaze se na drugom i trećem spratu vile i imaju lep pogled na plažu i more.

Čišćenje soba i apartmana, mijenjanje peškira i posteljine su dio svakodnevnih usluga. 

Uključeno u cijenu smještaja:
Polupansion (noćenje sa doručkom ili pun pansion su po izboru)
Parking mjesto na obezbjedjenom parkingu hotela
Komplet ležaljki na hotelskoj plaži ispred hotela (dvije ležaljke i suncobran)
Propusnica za ulazak automobilom u Jaz
Transfer sa i do Aerodroma Tivat i sa i do Autobuske stanice u Budvi
Krevetić za bebe
Bežični internet na terasi restorana Poseidon

Nije uključeno u cijenu smještaja: 
Na plaži hotela "Poseidon" na Jazu možete iznajmiti pedaline, kajake i skutere, ali i vezati sopstvenu barku.
Boravišna taksa koja iznosi 1,00 € po osobi na dan za osobe starije od 18 godina. Boravišna taksa iznosi 0,50 € po osobi na dan za osobe od 12 do 18 godina. Osobe mlađe od 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu. 

Prevoz

* SOPSTVENI PREVOZ

OPREMLJENOST SOBA I APARTMANA:

 Klima
 Sef
 Satelitska LCD TV
 Frižider
 Dječiji krevetić (po potrebi)
 Većina soba i svi dvosobni apartmani imaju mini kuhinju 

Nacin plaćanja

* U gotovom
* Čekovima građana
* Kreditom banke

* CENE SU DATE U EURIMA A PLAĆANJE JE U DINARIMA PRERAČUNATIM NA DAN UPLATE PO PRODAJNOM KURSU POSLOVNE BANKE

Popusti za decu

*  U trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama djeca imaju popuste na ove cijene:

- Deca do 2 godine - besplatno 

- Deca  od 3 - 4 godine -50%

- Deca od 5 do 6 godina - 30%

- Deca od 7 do 12 godina - 20% 

*  U dvokrevetnim sobama besplatan je boravak za dijete do dvije godine, u pratnji dvije odrasle osobe.

* U dvosobnim apartmanima nema popusta za djecu ukoliko je četiri osobe u apartmanu. Ukoliko je u dvosobnom apartmanu pet osoba, peta osoba ima 50% popust (bez obzira na uzrast pete osobe).

* Ukoliko je peta osoba u dvosobnom apartmanu dijete uzrasta do dvije godine, u tom slucaju je za petu osobu besplatno. 

Uslovi plaćanja

* Pri rezervaciji 30% a ostatak 10 dana pre korišćenja aranžmana
* Pretplatom počev od januara 2018.god. do 10 dana pre korišćenja aranžmana
* Deponovanjem čekova građana sa realizacijom do 15. oktobra 2018. godine

* Boravišna taksa nije uključena u navedene cijene. Boravišna taksa iznosi 1,00 € po osobi na dan za osobe starije od 18 godina. Boravišna taksa iznosi 0,50 € po osobi na dan za osobe od 12 do 18 godina. Osobe mlađe od 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Korisne informacije

Check in / Check out
Check in: od 12:00h 
Check out: do 10:00h


Ukoliko gosti dođu prije 12:00h mogu ostaviti svoje stvari na, za to predviđeno mjesto, i sačekati u restoranu dok njihova soba bude spremna.

Gosti koji poslednjeg dana svog boravka žele da napuste Hotel “Poseidon” popodne ili uveče mogu ostaviti stvari na mjesto koje je za to predviđeno i provesti dan na plaži ili u restoranu do odlaska. U ovom slučaju je gostima na raspolaganju kupatilo koje se može iskoristiti za tuširanje i spremanje prije puta.

 SPECIJALNE  PONUDE

* U Villi Poseidon  nudimo Vam posebne uslove za ljetovanje u drugoj polovini Maja, Junu i Septembru 2018. godine. Za sve boravke od 10 noćenja ili duže - u periodu do 20. Juna, i u periodu od 10. Septembra - nudimo Vam popust od 10% na Vaš ukupan račun za smještaj na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. 

* U sklopu Ville Poseidon nalazi se i restoran Poseidon. Restoran je napravljen u mediteranskom stilu i nalazi se tik uz plažu tako da se sa restoranske terase pruža fantastičan pogled na plažu i more. Terasi restorana mediteransko bilje (vinova loza, melije i pitasfori) obezbjeđuje prirodnu hladovinu koja joj pruža svježinu i u najtoplijim ljetnim danima.