Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8453723
Broj pregledanih stranica: 34504527
Broj korisnika trenutno na sajtu: 1

skype:
 koronasmed

korona.tours

KRF - KAVOS - 2018 (vile i apartmani)

Želimo Vam dobrodošlicu na sunčano ostrvo Krf i turističko mesto Kavos. Krf ili na grčkom Kerkira se često naziva i penušavim draguljem Jonskog mora, i to je ujedno najsevernije ostrvo Grčke, smešteno južno od Jadranskog mora, između kopna Grčke i Italije.

Kavos je glavno odmaralište na jugu ostrva. Noćni život ima sve! U glavnoj ulici nalaze se barovi, klubovi i veliki broj modernih diskoteka, od kojih mnoge rade do jutra. Takođe tu su i taverne sa britanskim i tradicionalnim grčkim menijem, a i restorani brze hrane, zatim supermarketi, prodavnice suvenira, odeće, i svega drugog što odlikuje jedno lepo razvijeno turističko mesto.

Kavos nudi širok izbor klubova, barova i modernih diskoteka za svačiji ukus. Plaža je peskovita i duga i jedna od najvećih na Krfu.

Kavos je čuven po svojim žurkama koje ne prestaju od od sumraka do svitanja, izuzetno je popularan među mladima što zbog dobrog provoda ali i prihvatljivih cena. Svake godine Kavos posećuju najpoznatiji DJ -evi iz cele Evrope.

Na Kavos plaži možete uživati u vodenim sportovima i zabavi na pesku. Peščana plaža je impresivane dužine 2 kilometara i zlatni pesak ovde nežno uranja u kristalno jasnu morsku vodu.

U širem regionu oblasti Lefkimi, kome Kavos pripada, možete posetiti veliki broj tradicionalnih grčkih sela sa čistim plažama ili uživati u prijatnim šetnjama kroz jednistvene pejzaže koje je priroda ovde stvorila.

Kavos ima redovne autobuske linije koje saobraćaju do prestonice ostrva, grada Krf. A takođe imate priliku da obiđete fenemenalne destinacije brodom, kao što su Parga, Plava Laguna, grad Krf i slikovita mala ostrvca Paksos i Antipaksos.

Što se tiče udaljenosti Kavosa od nekih većih mesta, evo par korisnih infromacija:
Udaljenost do Beograda je oko 946 km i potrebno je oko 10 sati 47 min vožnje
Udaljenost do Novog Sada je oko 1037 km i potrebno je oko 11 sati i 41 min vožnje
Udaljenost do Niša je oko 716 km i potrebno je oko 8 i po sati vožnje

 

PROGRAM ZA PARTY LETOVANJA 2018. GODINE

Ovog leta, to će biti najbolji i najpovoljniji provod koji se može ponuditi putnicima uzrasta od 18 do 30 godina!
Na destinaciji će biti organizovane dnevne i noćne žurke, izleti i integracija sa mladima iz cele Srbije.

CENE ZA SVE VILE MOŽETE POGLEDATI AKO KLIKNETE NA CENOVNIKE

                                                      KOD SVIH VILA