Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8401482
Broj pregledanih stranica: 34330568
Broj korisnika trenutno na sajtu: 2

skype:
 koronasmed

korona.tours

ADA BOJANA (vile i bungalovi)

Lokacija: udaljeno je 15 km od Ulcinja, na ostrvu “Ada”, na ušću reke Bojane u Jadransko more.
Karakteristike: namenjeno je nudistima, 3km duga peščana plaža, izuzetnog ambijenta, sastoji se od sledećih tipova soba:
Tip «A» 180 soba – jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana južno I jugozapadno prema nudističkoj plaži I zapadno prema ušću Bojane u more.
Tip «B» 46 soba – drveni bungalovi rasporedjeni u tri reda, nalaze se u istočnom bloku naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gde je spavaća soba sa francuskim ležajem, mala veranda sa pogledom na more, idealno za parove (renovirano 2009)
Tip «L» 70 soba – na samoj plaži, u objektima u obliku grozdova. Šestougaone sobe, najveće površine, imaju francuski ležaj, sofu na razvlačenje, idealno za porodice.
Sadržaj u svakoj sobi: kupatilo, klima, SAT TV, mini-frižider, pogled na more ili reku
Sadržaj: restoran sa velikom terasom, salon, aperitiv bar, salon za masažu, a la carte restoran “Barbana” na ušću reke, a la carte restoran “Disco” na morskoj obali, sopstvena plaža, teniski tereni, teren za mali fudbal, teren za odbojku na samoj plaži, stoni tenis, jahanje konja, škola ekstremnih sportova, sportovi na vodi.
Usluga: doručak i večera na bazi švedskog stola.