Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8453705
Broj pregledanih stranica: 34504509
Broj korisnika trenutno na sajtu: 7

skype:
 koronasmed

korona.tours

HALKIDIKI - AFITOS-2018 (vile i apartmani)

Ukoliko želite da osetite drugačiji Halkidiki od onoga koji pružaju već poznata letovališta posetite Afitos. Mesto je jedinstveno na Halkidikiju sa sačuvanim istorijsko-arhitektonskim nasleđem. Prvi pisani tragovi o Afitosu datiraju još 800 godina pre Hrista. U antička vremena kroz njega su, kaže legenda, prolazili kraljevi i vojskovođe, a već skoro 3000 godina se u njemu prepliću mit i istorija.
Celo mesto se nalazi na steni iznad mora, sa koje se pruža jedinstven pogled na zaliv Toroneos. More je kod Afitosa izuzetno čisto i ostaje toplo sve do jesenjih dana.

Afitos je od Novog Sada udaljen oko 815 kilometara, od Beograda oko 726 , a od Nisa  oko 492 kilometara. Do Afitosa se stize auto putem preko Beograda, Nisa, Skoplja, Evzonija (granicni prelaz) i Soluna ( Thessaloniki). Bitno je da znate da pre Soluna skrenete na ring roud ( obilaznicu oko Soluna), jer prolazak kroz grad zna da bude dug i naporan zbog velikog broja semafora i gradske guzve. Kada prodjete Solun samo pratite putokaz za Halkidiki i kada dodjete do Nea Moudanie nastavljate pravo na Kasandru ( prvi prst Halkidikija), odatle imate oko 25 kilometara do Afitosa. Kada prodjete super market Lidl koji Vam ostaje sa desne strane na prvom semaforu skrecete levo i spustate se prema vasem smestaju. Afitos je stari grad i ulice su veoma uske. Morate biti veoma strpljivi i pazljivi ako vozite ulicama ovog mesta, pogotovo u letnjoj sezoni kada su guzve velike. Da bi ste dosli do Vile Vrahos, spustate se ulicom do taverne Hristos i neposredno pre nje skrenete u jednu malu ulicu, vozite do kraja ( oko 100 metara), skrenete desno I posle pedesetak metara cete se naci iza vile Vrahos, tu negde pronadjete mesto za parkiranje pazeci da ne blokirate ulicu. Radi lakse orijentacije pogledajte nasu mapu.

                                               popusti za rane uplate za vilu ,,VRAHOS''

Popusti iznose 10% - 20%  
zavisno od izabrane smene i vrste prevoza. 
Za smene 22.05.-11.07.  i 20.08.-19.09. 
popust 15% za uplate do 01.04. za putnike koji putuju autobusom
popust 10% za uplate do 01.04. za putnike koji putuju sopstvenim prevozom

Za smene 11.07.-20.08. 
popust 20% za uplate do 01.04. za putnike koji putuju autobusom
popust 15% za uplate do 01.04. za putnike koji putuju sopstvenim prevozom