Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8461447
Broj pregledanih stranica: 34531025
Broj korisnika trenutno na sajtu: 4

skype:
 koronasmed

korona.tours

HALKIDIKI - NEA KALIKRATIA-2018 (vile i apartmani)

NEA KALIKRATIA je turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, na 40 km jugoistočno od Soluna, sa kojim je povezana redovnom gradskom linijom. Ovo mesto je počelo sa izgradnjom 1922. godine od strane izbeglica iz Male Azije, a danas je to turističko i vinogradarsko mesto. Ima brojne prodavnice, picerije, kafiće i taverne, tri velike diskoteke: jedna u gradu (“MENTA”) i dve na periferiji (“ŠESTO ČULO” i “OPERA HAUS”), zabavni park na vodi, dom zdravlja,…Duž celog mesta proteže se duga, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i tuševima.

 Put do Kalikratie : Nea Kalikratia je udaljena od Novog Sada oko 770 kilometara, od Beograda oko 697 , a od Nisa oko 454 kilometra. Najlakse se do Nea Kalikratie stize auto putem preko Beograda , Nisa, Skoplja, Evzonija( granicni prelaz) i Soluna. Bitno je znati da je dobro pre Soluna skrenuti na ring roud ( obilaznicu oko grada) da bi se izbegle saobracajne guzve i veliki broj semafora ako idete kroz Solun. Kada prodjete Solun samo pratite putokaz za Halkidiki. Na nekih 35 kilometara od Soluna nalazi se Nea Kalikratia. Postoje dva skretanja sa auto puta za Kalikratiu. Ako skrenete na prvom skretanju moracete proci kroz selo Agios Pavlos i onda uci u Nea Kalikratiu. Ako skrenete sa auto puta na drugom skretanju onda cete proci pored super marketa Lidl i uci u Nea Kalikratiu.

 Izdvajamo iz naše ponude četvorokrevetne i duplex apartmane i studije za 4 ili više osoba. 

NEA KALLIKRATIA

* Vila „Filareti“ (II sprat)

1/4 – za 4 osobe (u sobi 1 frncuski i jedan singl ležaj, a u kuhinji jedan singl ležaj).

1/5 duplex – za 5 osoba, u jednoj sobi francuski, a u drugoj sobi 1 francuski i jedan singl ležaj.

* Apartmani „Yanis“

1/4+1 duplex (III sprat) – za 5 osoba, u jednoj sobi 2 singl kreveta, u drugoj jedan francuski ležaj + fotelja na razvlačenje.

1/5 duplex (I sprat) -  za 5 – 6 osoba, u jednoj sobi francuski, a u drugoj sobi 2 singl ležaja i u dnevnom boravku jedan kauč.

* Apartmani „Niki“ (I i II sprat)

1/4+1 duplex – za 4 – 5 osoba, u jednoj sobi francuski krevet, u drugoj sobi jedan singl ležaj, u dnevnom boravku kauč i pomoćni ležaj.

* Studio hotel  „Mikes“1/4 studiji - za 5 osoba (jedan francuski, 1 singl i 1 spratni ležaj), 1/4 studio sa galerijom - (2 singl ležaja + na galeriji francuski ležaj).  

NAŠE NOVE VILE: IRINI I TEANA

POGLEDAJTE CENE ZA LETO 2018 GODINE
Popusti se odnose samo na smeštaj i iznose 10 - 15%.
Ukoliko stranke koriste naš autobuski prevoz, popust na smeštaj je 15%, a ukoliko koriste sopstveni prevoz popust na smeštaj je 10%.