Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8461477
Broj pregledanih stranica: 34531063
Broj korisnika trenutno na sajtu: 2

skype:
 koronasmed

korona.tours

SITHONIA  (hoteli)

  Sitonija je je drugo poluostrvo Halkidikija, ili kako ga neki zovu “drugi prst”. Istočna strana gleda prema Svetoj gori, a zapadna prema Kasandri. Poluostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, malim uvalama nepristupačnim sa kopna, borovim šumamam i plantažama maslina. Glavno mesto je kosmopolitsko letovalište Neos Marmaras sa svojim turističkim centrom Porto Carras. Sitonija je pravo mesto za uzbudljiv, ali miran i porodični odmor. Takodje, ni zaljubljeni neće pogrešiti ako baš ovo pitomo poluostrvo odaberu za mesto svog odmora.

 NA HALKIDIKI, POLUOSTRVO SITONIA, STIŽE SE:
Autoputem Beograd – pored Niša – granični prelaz Preševo (385 km) – pored Skoplja – granični prelaz Evzoni. (560 km). Nakon pedesetak kilometara je skretanje desno za Thessaloniki (Solun). Obratiti pažnju, na oko 10 kilometara, pre ulaska u Solun je petlja za zaobilaznicu oko Soluna - oznaka Halkidiki. Nakon obilaska Soluna uključujete se na autoput za Halkidiki. Ne skrećući sa glavnog puta, nakon vožnje od oko 55 km, nailazite na veliku petlju kod mesta Nea Moudania. Tu skrećete desno za poluostrvo Sitoniu. Posle oko 40 km ćete ponovo na raskrsnici skrenuti desno ka Neos Marmarasu. Posle 10 km ćete stići u Neos Marmaras. Ukupno 750 kilometara. Kada skrenete u N. Marmaras, prvo sledeće skretanje desno, je za Paradiso plažu.
1. Vozite pravo do mora, pa desno uz more do vile – hotela Sunset.
2. Ukoliko idete u vilu – hotel Clio, posle skretanja za N. Marmaras, produžite pravo i sledite putokaze za centar. Kada se spustite u centar pored mora, posle prvog zaliva, a pre spuštanja u drugi, sa leve strane ćete videti agenciju Meli Tours, koja je naš predstavnik u N.Marmarasu i za Sithoniu. Tu će Vas uputiti do vile Clio, koja se nalazi u neposrednoj blizini agencije. Putnici koji borave u nekom od hotela na Sitoniji, javljaju se direkto na recepciju hotela sa vaučerom. Telefon agencije Meli Tours u N. Marmarasu: + 30 2375072113.

SVE INFORMACIJE OKO ARANŽMANA ZA HOTELE MOŽETE PREUZETI U PDF-u!!!

SREĆAN PUT I PRIJATAN ODMOR ŽELI VAM VAŠA AGENCIJA