Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8401214
Broj pregledanih stranica: 34330280
Broj korisnika trenutno na sajtu: 4

skype:
 koronasmed

korona.tours

 

Zemlja bogova i boginja, mitova i legendi, postojbina mnogih nauka, otadžbina najvećih umova Starog veka, kolevka olimpijskih nadmetanja… i najbolja moguća ponuda za vaš odmor… „ SVET SU   STVORILI BOGOVI, A BOGOVE LJUBAV “ To plemenito osećanje nadahnjuje i putovanje. Promene osvežavaju duh, bistre pamet, opuštaju nerve, podstiču radoznalost. Kasnije to postaje jedna lepa priča, jedan mit. Uslovno , da niko ne putuje sam, najčešće zbog emocija. Sa nekim ih treba podeliti... posebno ako je motiv Grčka. To je pravac na koji se svaki put polazi kao u susret prvoj ljubavi!

Grčku obalu zapljuskuju tri mora, Sredozemno, Egejsko i Jonsko more. Interesantan je podatak da nijedna tačka grčkog kopna nije udaljena od mora više od 70 km vazdušnom linijom. Od sedam svetskih čuda antičkog sveta dva su bila u Grčkoj, Kolos sa Rodosa i sedeća statua boga Zevsa u Olimpiji.
Grčke obale su veoma čiste i veliki broj plaža nosi oznaku blue flag (plava zastava), oznaka za nagrađenu i ekoločki čistu obalu. Na ostrvima duvaju konstantni vetrovi (malteni) koji donose osveženje, tako da je klima veoma prijatna i u toku dana i u toku noći.
U toku sezone prosečna dnevna temperatura je oko 30°C, noćna oko 18°Ca temperatura mora oko 23°C.
                          

          Grčka ima 419 plaža i 8 marina sa PLAVOM  ZASTAVICOM   

          NAPOMENA: prilikom pregleda željenih destnacija i vila

                    obavezno obratite pažnju na datume odnosno godinu

 Obaveštavamo da će mesto polaska iz Beograda, po programima - Grčka leto 2018, biti sa Turističog terminala SP Lasta A.D. koji se nalazi na adresi Autoput Beograd-Niš broj 4, na linku možete pogledati tačnu lokaciju, linkLokacija Turistički terminal.